dissabte, 17 de març del 2012

Dades 17 de març de 2012

La situació meteorològica d'avui s'ha caracteritzat per l'estabilitat, amb alguns núvols poc importants de cara a la tarda i que no han portat conseqüències. A la nit passada ens ha creuat una pertorbació molt poc activa que tant sols ens ha portat alguns intervals de núvols, i de cara a demà ens afectarà un altre front, que portarà núvols i alguns ruixats sobretot al Pirineu. De cara a la setmana vinent sembla que es va confirmant la possibilitat d'un episodi de pluges entre dimecres i dijous que podrien ser generals i moderades. Per la seva importància, caldrà anar seguint al detall la previsió ja que la situació ve donada per l'entrada d'un embossament d'aire fred que, depenent de la seva posició final, pot fer variar molt la intensitat de les pluges.També hi haurà una contundent baixada de les temperatures que portarà de nou la neu als Pirineus.

Les temperatures d'avui han estat lleugerament inferiors a les d'ahir pel que fa a les màximes, amb valors que han anat des dels 16 als 20ºC, i mínimes entre 0 i 5ºC, un dia més amb inversió tèrmica acusada. El vent ha bufat fluix amb algun cop moderat del sud.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 17,8ºC
T. Mínima: 3,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 17,5ºC
T. Mínima: 3,4ºC
Precipitació: 0,0 mm

Clariana de Cardener (Solsonès)

T. Màxima: 19,1ºC
T. Mínima: 4,7ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 16,3ºC
T. Mínima: 5,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 20,2ºC
T. Mínima: -0,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 18,6ºC
T. Mínima: 3,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada