dijous, 15 de març del 2012

Dades 15 de març de 2012

Avui el temps ha tornat a ser ben estable, pràcticament calcat a dies enrere, amb sol, boires espesses arran de mar, i poques novetats més. Continuem sota el domini d'un potent anticicló que, no obstant, sembla que vol començar a moure's poc a poc cap al nord-est, amb la qual cosa començaran a acostar-se les primeres pertorbacions i es trencarà aquesta dinàmica tant llarga d'estabilitat i secada. De moment per demà tot seguirà igual, encara que a la tarda ja podran aparéixer alguns intervals de núvols, mentre que de cara al cap de setmana el temps serà variable amb possibilitat de ruixats febles. Sembla que de cara a la setmana vinent ens afectarà un embossament d'aire fred en alçada, i segons com s'acabi situant, les precipitacions serien més o menys importants, caldrà seguir l'evolució de les previsions.

Les temperatures d'avui han estat força similars a les d'ahir, amb valors de les màximes compresos entre els 20 i 25ºC, i valors de les mínimes entre els 1 i 8ºC, un cop més amb forta inversió tèrmica. El vent ha bufat fluix i de direcció variable.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 22,3ºC
T. Mínima: 5,6ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 23,1ºC
T. Mínima: 8,4ºC
Precipitació: 0,0 mm

Clariana de Cardener (Solsonès)

T. Màxima: 24,1ºC
T. Mínima: 6,8ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 20,1ºC
T. Mínima: 8,4ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 20,9ºC
T. Mínima: 1,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 23,5ºC
T. Mínima: 8,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada