dimecres, 29 de febrer del 2012

Dades 29 de febrer de 2012

Una jornada més, l'estabilitat meteorològica total ha estat la tònica del dia, i això s'ha manifestat amb una jornada plenament assolellada arreu del país, tant sols amb alguns núvols alts poc importants a la tarda, i algunes boires matinals a les fondalades interiors que s'han anat desfent ràpidament abans de migdia. Demà el temps serà en general estable, amb alguns núvols poc importants, núvols que de cara al cap de setmana es faran més nombrosos, fins i tot amb possibles precipitacions febles i disperses, sembla que poca cosa tot plegat. De cara a la setmana vinent sembla que de moment es confirma l'opció de que les temperatures baixin sensiblement, tot i que sembla que seria un fred sec, sense nevades.

Les temperatures d'avui  han pujat una mica respecte a les d'ahir, i les màximes a la zona han oscil·lat entre els 15 i 19ºC, mentre que les mínimes han oscil·lat entre els 2 i 6ºC, amb notables inversions tèrmiques una jornada més. Per la seva banda, el vent ha bufat fluix i de direcció variable.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 16,6ºC
T. Mínima: 2,6ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 17,1ºC
T. Mínima: 3,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

Clariana de Cardener (Solsonès)

T. Màxima: 19,4ºC
T. Mínima: 3,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 14,6ºC
T. Mínima: 6,6ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 19,0ºC
T. Mínima: 2,7ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 16,8ºC
T. Mínima: 2,7ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada