divendres, 3 de febrer del 2012

Dades 3 de febrer de 2012

Avui el temps ja ha estat ben estable i el sol ha dominat durant tota la jornada, per bé que a primera hora encara hi havia alguns núvols no gaire importants que s'han anat desfent a mesura que passaven les hores degut a que la pertorbació que ens va afectar ahir ja s'ha allunyat cap a Itàlia. A partir d'ara ens afectarà el màxim d'intensitat de l'entrada d'aire continental, amb temperatures molt fredes però, com que és un aire molt sec, no es preveuen precipitacions. Per diumenge sembla que ens pot entrar un front fred poc actiu amb algunes nevades al Pirineu  i núvols a la resta amb ambient gèlid. Sembla que el fred podria continuar durant uns quants dies més i complicar-se amb l'arribada de pertorbacions a finals de la setmana vinent. Caldrà anar seguint les previsions dels propers dies.

Les temperatures d'avui han estat molt fredes a tot l'interior, amb màximes que han oscil·lat entre els -1 i els 2ºC i mínimes compreses entre els -5 i -10ºC, amb un potent albedo (efecte que provoca la neu de reflexar la radiació solar incident provocant un major refredament del terreny). El vent ha bufat del nord-oest fluix tot el dia.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 0,3ºC
T. Mínima: -9,9ºC
Precipitació: 1,7 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 2,0ºC
T. Mínima: -9,5ºC
Precipitació: 0,1 mm

Clariana de Cardener (Solsonès)

T. Màxima: 0,6ºC
T. Mínima: -8,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: -1,4ºC
T. Mínima: -10,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 2,6ºC
T. Mínima: -5,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 1,8ºC
T. Mínima: -7,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada