diumenge, 5 de febrer del 2012

Dades 5 de febrer de 2012

Avui ha continuat la invasió d'aire fred, per tant les temperatures han estat molt baixes un dia més, però a diferència dels darrers dies, l'arribada d'un petit front càlid a migdia ha provocat cels ennuvolats i petites nevades que han estat febles en general (tret del Pirineu on han estat moderades), i que han marxat ràpidament a mitja tarda. Per demà el cel tornarà a estar serè o amb pocs núvols, i tindrem una nova injecció d'aire molt fred que pot durar ben bé una setmana, amb la continuació de les temperatures molt fredes dels darrers dies. De moment no es preveuen nevades a curt termini, però no és descartable que, amb la durada d'aquesta situació, ens arribi una pertorbació de llevant amb precipitacions. La única cosa clara és que hi ha fred per força dies.

Pel que fa a les temperatures d'avui, aquestes han enregistrat valors pel que fa a les màximes  compresos entre els -1ºC i els 3ºC, mentre que les mínimes han donat valors entre els -4 i els -8ºC. El vent ha bufat fluix i de direcció variable: al matí ha bufat sud-oest i a la tarda s'ha imposat el vent de direcció est o nord-est.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 0,3ºC
T. Mínima: -8,4ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 2,4ºC
T. Mínima: -4,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

Clariana de Cardener (Solsonès)

T. Màxima: -0,4ºC
T. Mínima: -5,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: -0,6ºC
T. Mínima: -7,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 3,0ºC
T. Mínima: -6,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 0,8ºC
T. Mínima: -6,4ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada