dissabte, 25 de febrer del 2012

Dades 25 de febrer de 2012

El temps d'avui s'ha caracteritzat per l'estabilitat una jornada més, si bé a diferència de dies enrere, el cel s'ha mostrat força tapat de núvols prims, núvols que no han arribat a donar precipitacions i que tampoc indiquen cap canvi de temps. Per demà continuarà la situació semblant i sembla que de cara a la propera setmana no es preveuen canvis, per tant hi haurà predomini del sol, alguns núvols prims i absència de precipitacions una setmana més.

Les temperatures d'avui han estat similars a les d'ahir o molt lleugerament més baixes les màximes, amb valors entre els 14 a 19ºC, mentre que les mínimes han estat en conjunt més altes que ahir i han donat valors entre els -2ºC i els 8ºC. S'ha de destacar la forta inversió tèrmica de nit, amb glaçades restringides als punts més baixos i enclotats, mentre que a les zones més altes les temperatures eren clarament positives. El vent ha bufat fluix de nord-oest.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 15,6ºC
T. Mínima: 3,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 17,3ºC
T. Mínima: 4,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

Clariana de Cardener (Solsonès)

T. Màxima: 19,0ºC
T. Mínima: 4,7ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 13,7ºC
T. Mínima: 7,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 19,6ºC
T. Mínima: -2,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 15,6ºC
T. Mínima: 1,7ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada