dimarts, 14 de febrer del 2012

Dades 14 de febrer de 2012

La situació meteorològica del dia ha estat dominada pel pas d'un petit front fred que ens ha travessat de nord a sud, sobretot al matí i migdia, provocant intervals de núvols i alguna precipitació molt feble i localitzada, amb més sol ja de cara a la tarda quan s'ha allunyat el front. Per altra banda, al vessant nord del Pirineu la nevada ha estat intensa, i feble a la cara sud. Pels propers dies sembla que l'anticicló anirà prenent posicions damunt nostre i ens afectarà ben bé tota aquesta setmana i a principis de la vinent, amb dies assolellats, suaus i amb nits fredes. No hi ha canvis destacables a la vista i continua la sequera important.

Pel que fa a les temperatures del dia, aquestes han pujat d'una forma moderada, amb màximes que han donat valors entre els 6 a 11ºC, i mínimes entre els -4 a -7ºC, mentre que el vent ha bufat fluix del nord-oest durant tot el dia.


Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 7,8ºC
T. Mínima: -7,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 7,0ºC
T. Mínima: -4,7ºC
Precipitació: 0,0 mm

Clariana de Cardener (Solsonès)

T. Màxima: 9,6ºC
T. Mínima: -4,6ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 6,4ºC
T. Mínima: -4,4ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 11,3ºC
T. Mínima: -4,6ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 8,2ºC
T. Mínima: -4,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada