dijous, 2 de febrer del 2012

Dades 2 de febrer de 2012

Tal i com estava previst, el temps s'ha complicat força les darreres hores. Per una banda ens ha afectat una pertorbació que s'ha quedat estancada damunt nostre provocant precipitacions febles a moderades i que han estat de neu a tota la zona interior de Catalunya, amb quantitats que anaven des dels 2 als 11 cm a la nostra zona (10 cm a Calaf i 11 a Pujalt com a dades més rellevants). Per altra banda, la massa d'aire fred d'origen continental ens està començant a entrar, fent baixar la temperatura de forma progressiva, fins als màxims de fredor que s'assoliran el cap de setmana. De cara als propers dies sembla que el temps ha de ser estable (tret d'alguna possible nova nevada el diumenge, encara per confirmar) però molt freda, amb màximes negatives i mínimes per sota dels -10ºC. Sembla que el fred intens continuaria almenys fins mitjans de la setmana vinent.

Les temperatures d'avui han estat molt més baixes que les d'ahir, i les màximes s'han situat entre els +1ºC i els -1ºC, mentre que les mínimes, que s'estan donant ara en aquest moment, han estat entre els -2 i els -7ºC. El vent ha bufat fluix del nord-oest.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: -0,6ºC
T. Mínima: -6,8ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 0,0ºC
T. Mínima: -6,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

Clariana de Cardener (Solsonès)

T. Màxima: 0,0ºC
T. Mínima: -5,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: -0,6ºC
T. Mínima: -6,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 1,1ºC
T. Mínima: -1,8ºC
Precipitació: 3,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 0,6ºC
T. Mínima: -3,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada