dimarts, 7 de febrer del 2012

Dades 7 de febrer de 2012

La situació atmosfèrica d'avui ha estat en línies generals semblant a la d'ahir, per tant força estable i tranquil·la, tot i que l'entrada d'una nova massa d'aire fred ha coincidit amb una situació de vents forts del nord o nord-oest, que han bufat tota la nit i fins a migdia sobretot, provocant una notable sensació de fredor per una banda, i per altra banda evitava que les temperatures mínimes fossin massa baixes, ja que no permetia que l'aire fred es desplomi de nit. Pels propers dies seguirà el temps sec, amb humitats baixes i petites entrades d'aire fred que aniran provocant un temps hivernal, sec i sense núvols.

Les temperatures d'avui han estat una mica més baixes que les d'ahir pel que fa a les màximes, amb valors compresos entre els 4 i 9ºC de mitjana, mentre que les mínimes han estat notablement més altes que ahir, i els valors han anat entre els 0 i -2ºC, amb glaçades suaus. Com ja s'ha dit, el vent del nord-oest ha bufat fort de nit  i al matí, i moderat a fluix a la tarda.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 7,2ºC
T. Mínima: -1,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 4,3ºC
T. Mínima: -1,4ºC
Precipitació: 0,0 mm

Clariana de Cardener (Solsonès)

T. Màxima: 9,1ºC
T. Mínima: 0,7ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 4,2ºC
T. Mínima: -2,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 9,9ºC
T. Mínima: -0,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 7,0ºC
T. Mínima: -1,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada