dimecres, 8 de febrer del 2012

Dades 8 de febrer de 2012

Avui el temps, tot i que en general ha predominat l'estabilitat, s'ha mostrat mig ennuvolat ja des de bon matí amb intervals de núvols alts i mitjos que no han provocat precipitacions. Tot això s'ha degut a l'aproximació de la pertorbació que fa dies que es situa sobre la península italiana, enviant intervals de núvols a la meitat est del país. Per demà es preveu que el cel es torni a asserenar amb temperatures més altes, temperatures que tornaran a baixar amb força de cara al cap de setmana, tal com indica el meteograma d'avui.




El que també sembla clar és que la nova glopada freda serà seca, com es veu en el meteograma, la possibilitat de pluges (línia de baix de tot), és gairebé nul·la almenys aquesta setmana.

Les temperatures d'avui han estat molt fredes, força més que ahir, i les màximes han donat valors entre els -1 i els 4ºC, mentre que les mínimes han donat valors compresos entre els -5 i -10ºC. El vent ha bufat fluix amb algun cop moderat del nord-oest.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 0,7ºC
T. Mínima: -7,7ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 2,7ºC
T. Mínima: -10,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

Clariana de Cardener (Solsonès)

T. Màxima: 2,6ºC
T. Mínima: -7,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: -0,6ºC
T. Mínima: -7,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 4,1ºC
T. Mínima: -5,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 1,7ºC
T. Mínima: -5,8ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada