dimecres, 1 de febrer del 2012

Dades 1 de febrer de 2012

El temps d'avui ja ha començat a canviar des de la matinada, amb cels tapats a tot el país i plugims febles dispersos, temps que s'ha mantingut així fins a primera hora de la tarda. Les quantitats de precipitació recollides han estat poc importants. A partir de la tarda ha començat a entrar aire fred a tots els nivells alhora que començaven a estendre's i a agafar empenta les precipitacions per la zona interior, essent de neu a hores d'ara per damunt dels 700 o 800 m d'alçada i amb la cota tendint a baixar. Per aquesta nit és probable que s'intensifiquin les precipitacions a la Catalunya central amb cota de neu a 200 metres, essent localment moderades, per la qual cosa caldrà anar alerta amb les possibles nevades. Demà ja ens començarà a afectar la gran massa freda continental amb una brusca baixada de temperatures, baixada que arribarà al màxim de cara a divendres i el cap de setmana. Llavors, malgrat que el cel estarà serè, les temperatures seran molt baixes i negatives les 24 hores del dia.

Pel que fa a les temperatures d'avui, en general han estat més baixes que ahir degut a l'abundant nuvolositat, amb màximes que han estat entre els 3 i 6ºC i mínimes més altes, i amb valors compresos entre els 0 i -2ºC. El vent ha bufat fluix i de direcció variable, amb mestral al matí i llevant a partir de mitja tarda.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 3,4ºC
T. Mínima: 0,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 6,6ºC
T. Mínima: -1,8ºC
Precipitació: 0,0 mm

Clariana de Cardener (Solsonès)

T. Màxima: 4,7ºC
T. Mínima: -0,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 2,8ºC
T. Mínima: 1,2ºC
Precipitació: 1,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 5,4ºC
T. Mínima: -2,9ºC
Precipitació: 1,2 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 4,8ºC
T. Mínima: 0,9ºC
Precipitació: 0,6 mm

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada