divendres, 10 de febrer del 2012

Dades 10 de febrer de 2012

El temps avui ha estat estable i tranquil, amb alguns núvols prims al matí que de cara a la tarda s'han anat desfent. La situació ve dominada per l'anticicló que ens afecta plenament, i que de cara a demà i diumenge permetrà l'entrada d'una nova glopada d'aire molt fred continental, però que com les anteriors serà molt seca i no provocarà precipitacions a la nostra zona. Sembla que el màxim de fred es pot produir entre demà i dilluns, i posteriorment s'acabaria l'entrada d'aire fred...encara que podria ser que més endavant hi hagués una entrada d'aire polar. Tot encara està per confirmar. De moment el que sembla més clar és que no es preveuen precipitacions.

Les temperatures d'avui han pujat respecte a les d'ahir, i les màximes han oscil·lat entre els 4 i 9ºC, mentre que les mínimes han estat entre els -2 i -7ºC. Per la seva banda, el vent ha bufat fluix del nord-oest.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 4,9ºC
T. Mínima: -5,6ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 9,6ºC
T. Mínima: -7,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

Clariana de Cardener (Solsonès)

T. Màxima: 9,7ºC
T. Mínima: -4,8ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 3,8ºC
T. Mínima: -5,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 8,8ºC
T. Mínima: -2,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 6,2ºC
T. Mínima: -3,6ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada