divendres, 17 de febrer del 2012

Dades 17 de febrer de 2012

Avui ha continuat el temps estable, fins i tot més que ahir, però a diferència de jornades anteriors, avui s'ha observat la presència de bancs de núvols baixos a l'est el país, que no han donat precipitacions però han mantingut un dia fresc i humit, mentre que a ponent, sud i Pirineu, el sol dominava clarament. Per demà el temps seguirà estable, amb sol, alguns núvols baixos i boires matinals, mentre que entre diumenge i dilluns ens podria afectar un petit front fred, amb alguns febles ruixats, i sembla que posteriorment tornaria a dominar amb força l'anticicló. No es veuen canvis de temps a curt a mig termini.

Les temperatures d'avui han baixat lleugerament pel que fa a les màximes degut a la nuvolositat abundant, amb valors compresos entre els 8 a 13ºC, mentre que les mínimes han estat similars als valors d'ahir, i amb valors entre els 0 i -3ºC, amb inversions tèrmiques locals. El vent ha bufat fluix i de direcció variable.


Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 10,1ºC
T. Mínima: -1,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 9,0ºC
T. Mínima: -1,7ºC
Precipitació: 0,0 mm

Clariana de Cardener (Solsonès)

T. Màxima: 11,9ºC
T. Mínima: -0,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 8,0ºC
T. Mínima: -0,4ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 13,4ºC
T. Mínima: -3,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 10,5ºC
T. Mínima: -2,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada