diumenge, 12 de febrer del 2012

Dades 12 de febrer de 2012

Un dia més la situació meteorològica ha estat força semblant a la de dies enrere, amb sol, alguns nuvolets molt poc importants i fred intens augmentat pel vent que ha bufat durant tot el cap de setmana. Avui hem tingut el màxim de l'entrada freda, i a partir de demà les temperatures poc a poc aniran pujant. No vol dir que deixi de fer fred, que en farà i força, però les màximes aniran pujant i les gelades mica en mica s'aniran fent menys importants. De moment no es veu cap canvi de temps destacable que ens hagi de portar precipitacions importants, segueix la tendència seca que hem encetat des de ja fa tres mesos.

Les temperatures d'avui han estat similars a les d'ahir pel que fa a les màximes, amb valors compresos entre els 3 i 7ºC, mentre que les mínimes han baixat més que ahir i s'han situat entre els -6 i -11ºC, El vent ha seguit bufant de mestral fluix a moderat tot el dia.


Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 4,2ºC
T. Mínima: -9,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 4,1ºC
T. Mínima: -11,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

Clariana de Cardener (Solsonès)

T. Màxima: 5,2ºC
T. Mínima: -8,4ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 3,1ºC
T. Mínima: -8,6ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 6,7ºC
T. Mínima: -5,4ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 6,0ºC
T. Mínima: -8,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada