dilluns, 6 de febrer del 2012

Dades 6 de febrer de 2012

El temps d'avui ja ha estat ben estable, amb predomini del sol arreu, tot i que de bon matí hi havia boires gebradores a les planes interiors, boires que han desaparegut ràpidament amb el pas de les hores. Estem dins el domini de l'anticicló i la previsió indica per demà l'entrada d'una nova massa d'aire fred, amb nova baixada de temperatures però sense precipitacions, ja que l'aire torna a ser molt sec. Dimecres i dijous tornaria a pujar transitòriament, per baixar a finals de setmana, tot amb l'anticicló ben aprop. De moment continua la sequera i no es veu possibilitats de precipitacions significatives.

Pel que fa a les temperatures d'avui, aquestes han pujat sensiblement respecte a les d'ahir, i les màximes han donat valors entre els 6 i 10ºC, mentre que les mínimes encara s'han mantingut baixes i han donat valors entre els -3 i -7ºC, amb vent flui al matí i fort a la tarda del nord-oest.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 7,0ºC
T. Mínima: -7,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 6,1ºC
T. Mínima: -5,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

Clariana de Cardener (Solsonès)

T. Màxima: 8,7ºC
T. Mínima: -6,4ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 6,7ºC
T. Mínima: -3,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 10,6ºC
T. Mínima: -7,4ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 8,8ºC
T. Mínima: -3,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada