diumenge, 26 de febrer del 2012

Dades 26 de febrer de 2012

Continua la situació estable i inamovible un dia més. A primera hora del matí hi havia intervals de núvols prims, que han anat desapareixent al llarg del matí quedant un migdia i tarda ben assolellats arreu del país. A nivell general, seguim sota el domini d'un potent anticicló atlàntic que impedeix que ens pugui afectar cap canvi de temps significatiu. De cara a la propera setmana, sembla que a partir de mitjans de setmana ens podrien començar a afectar algunes pertorbacions febles, amb intervals de núvols i algunes pluges febles, poc importants. No sembla que de moment haguem de tenir cap situació de pluges o nevades important, almenys a curt o mig termini.

Pel que fa a les temperatures d'avui, les màximes s'han mogut entre els 15 i 20ºC, per tant una mica més altes que les d'ahur, mentre que les mínimes s'han mogut entre els 2 i 6ºC, també més altes que ahir i ja sense glaçades enlloc. El vent ha bufat molt fluix de mestral, amb algun cop moderat al matí.


Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 16,0ºC
T. Mínima: 3,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 20,0ºC
T. Mínima: 3,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

Clariana de Cardener (Solsonès)

T. Màxima: 19,8ºC
T. Mínima: 5,6ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 15,2ºC
T. Mínima: 5,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 20,3ºC
T. Mínima: 1,8ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 17,7ºC
T. Mínima: 5,6ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada