diumenge, 19 de febrer del 2012

Dades 19 de febrer de 2012

Avui hem tingut un dia mig ennuvolat, amb bancs de núvols baixos matinals que no han provocat precipitacions, i de cara a la tarda han començat a aparéixer núvols mitjencs pel nord degut a l'acostament d'un front fred no gaire actiu que ha començat a donar algunes nevades al Pirineu i que no sembla que ens hagi de portar cap canvi de temps important, més enllà d'intervals de núvols, algun ruixat a l'est i una baixada moderada de temperatures un cop el front s'enretiri. Sembla que la setmana vinent vindrà dominada per l'anticicló, amb sol, estabilitat, algunes boires matinals i bancs de núvols baixos a l'est del país avançada la setmana.

Les temperatures d'avui han pujat respecte a les d'ahir pel que fa a les màximes, amb valors compresos entre els 9 i 13ºC, mentre que les mínimes han estat similars en conjunt a les de dies enrere, i els valors enregistrats han anat entre els 0 i -4ºC, amb notables inversions tèrmiques. El vent ha anat bufant fluix tot el dia del nord-oest.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 10,4ºC
T. Mínima: -2,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 10,6ºC
T. Mínima: -2,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

Clariana de Cardener (Solsonès)

T. Màxima: 12,2ºC
T. Mínima: -0,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 8,7ºC
T. Mínima: -0,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 13,0ºC
T. Mínima: -4,6ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 10,0ºC
T. Mínima: -1,4ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada