dissabte, 18 de febrer del 2012

Dades 18 de febrer de 2012

La situació meteorològica d'avui ha estat a grans trets igual a la d'ahir, amb estabilitat total provocada per la presència d'un potent anticicló a l'oest de la península que ens afecta de ple, amb sol i algunes boires i boirines matinals que s'han desfet ràpidament abans de migdia, quedant una tarda ben serena arreu. Per demà l'entrada d'un front pel nord provocarà un augment dels núvols, no sembla que hi hagi d'haver precipitacionsa la zona interior, o si n'hi ha serien molt poc importants, i de cara a dilluns això s'aniria allunyant, amb retorn de l'estabilitat pràcticament per tota la setmana vinent i amb una baixada moderada de les temperatures entre dilluns i dimarts.

Les temperatures d'avui han estat lleugerament més baies que les d'ahir en conjunt, i els valors enregistrats han estat entre els 8 i 13ºC les màximes, mentre que les mínimes han oscil·lat entre els 0 i -3ºC, amb glaçades arreu. El vent durant el dia ha bufat fluix del nord-oest.


Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 9,1ºC
T. Mínima: -2,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 9,9ºC
T. Mínima: -3,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

Clariana de Cardener (Solsonès)

T. Màxima: 12,0ºC
T. Mínima: -0,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 7,8ºC
T. Mínima: -0,8ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 12,9ºC
T. Mínima: -3,6ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 9,6ºC
T. Mínima: -2,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada