dilluns, 13 de febrer del 2012

Dades 13 de febrer de 2012

Avui el temps ha tornat a ser ben estable arreu, amb sol dominant de forma general, i a partir de migdia han anat apareixent intervals de núvols alts i mitjos degut a l’acostament d’un petit front des del nord. Per demà sembla que el dia serà més aviat tapat, amb poques possibilitats de precipitació a l’interior o algun floc de neu, mentre que les nevades seran més importants al Pirineu, localment moderades i abundants a la cara nord. Les temperatures continuaran fredes, però poc a poc s’aniran recuperant, pujada que serà progressiva però contínua al llarg de la setmana, sembla que sense canvis de temps importants a la vista almenys a curt i a mig termini.


Les temperatures d’avui han pujat pel que fa a les màximes, amb valors entre els 4 i 9ºC, mentre que les mínimes s’han mantingut molt fredes amb glaçades importants i valors situats entre els -2ºC i -10ºC, essent destacable la inversió tèrmica que s’ha donat. El vent ha bufat fluix de ponent tot el dia.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 6,0ºC
T. Mínima: -10,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 7,2ºC
T. Mínima: -1,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

Clariana de Cardener (Solsonès)

T. Màxima: 7,8ºC
T. Mínima: -6,4ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 4,5ºC
T. Mínima: -7,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 8,8ºC
T. Mínima: -8,7ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 6,7ºC
T. Mínima: -9,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada