diumenge, 12 de juny del 2016

Fotografies de la setmana (6 al 12 de juny de 2016)

Dilluns 6 de juny:  la setmana començava amb temps insegur que ens va portar força núvols però no pas precipitacions. Imatge al final de la tarda a Calaf:

Dimarts 7 de juny:  el temps va ser molt estable amb sol i tant sols alguns núvols decoratius a la tarda. Imatge a mitja tarda a Castellfollit de Riubregós:

Dimecres 8 de juny:  el dia es va caracteritzar per un temps completament estable, amb sol arreu i bona visibilitat. Imatge a mitja tarda:

Dijous 9 de juny:  una jornada més el temps va ser molt estable, amb sol i algunes bandes de núvols alts i mitjos poc importants. Imatge a mitja tarda als plans de Conill:

Divendres 10 de juny:  el temps va continuar molt estable, tot i els intervals de núvols alts i mitjos a estones força abundants. Imatge al final de la tarda a Calaf:

Dissabte 11 de juny:  el matí ha estat força tapat, fins i tot amb algun ruixat a primera hora, mentre que a la tarda s'han alternat els núvols i les clarianes. Imatge a mitja tarda a Castellfollit de Riubregós:

Diumenge 12 de juny:  els camps de blat a poc a poc van canviant de color, ja al final del seu cicle vegetatiu. Imatge a Castellfollit de Riubregós:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada