dijous, 9 de juny del 2016

Dades 9 de juny de 2016

La jornada d'avui ha estat molt tranquil·la, amb cel serè a primera hora però ràpidament han anat entrant bandes de núvols prims des de ponent que han deixat un cel ben enteranyinat però que no han portat precipitacions. De cara a la propera nit continuarà el cel mig ennuvolat i amb mínimes que seran tant o més altes que la nit passada. Demà tindrem intervals de núvols però a migdia i a la tarda podran caure ruixats i algunes tronades a l'interior i Pirineu, en general no massa importants per bé que puntualment podrien caure amb ganes. Demà la temperatura màxima baixarà lleugerament. De cara dissabte es preveuen tempestes al nord del país amb gir del vent a mestral, que farà baixar la temperatura una mica més, mentre que diumenge el temps es torna a estabilitzar amb temperatures similars.

Les màximes d'avui han baixat lleugerament, amb valors entre els 29 i 32ºC, i mínimes més altes en general, entre els 12 i 16ºC. La humitat ha estat baixa, la visibilitat bona i el vent ha bufat fluix i en règim de marinades.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  29,9ºC
T. Mínima:   14,5ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   30,3ºC
T. Mínima:    14,5ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:     30,6ºC
T. Mínima:      13,2ºC
Precipitació:   0,0 mm

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:    28,9ºC
T. Mínima:     14,9ºC
Precipitació:   0.0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     31,1ºC
T. Mínima:      12,2ºC
Precipitació:    0.0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:      30,5ºC
T. Mínima:       15,5ºC
Precipitació:     0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:      32,1ºC
T. Mínima:       12,7ºC
Precipitació:     0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:    29,5ºC
T. Mínima:     16,0ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenomens observats: ---

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada