diumenge, 19 de juny del 2016

Dades 19 de juny de 2016

El dia ha estat molt més tranquil que no pas ahir, i ja des de primera hora hem tingut un cel serè amb alguns núvols decoratius sobretot a la tarda i a zones de muntanya, sense conseqüències. La pertorbació que ens va afectar ahir ja s'ha allunyat definitivament i ara ens afecta una falca anticiclònica, que assegurarà temps estable per uns quants dies. De moment la propera nit tindrem cel serè i amb mínimes que seran fresques però no tant com en dies enrere, i pujant sobretot als llocs més elevats. De cara a demà tindrem un dia semblant al d'avui, per tant amb domini del sol, vent que ja serà molt fluix i amb màximes que pujaran un parell de graus respecte a les d'avui. Aquesta tendència continuarà almenys fins dijous o divendres, en que la calor ja seria marcada, amb moltes màximes entre els 30 i 35ºC i fins i tot més als llocs més càlids, i amb temps ben estable.

Les màximes d'avui han pujat clarament respecte les d'ahir, amb valors entre els 21 i 28ºC. En canvi les mínimes han baixat, amb valors entre els 4 i 9ºC. La humitat ha estat baixa, la visibilitat bona i el vent ha bufat fluix amb algun cop moderat de mestral sobretot al matí.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  23,9ºC
T. Mínima:    6,5ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   24,0ºC
T. Mínima:     5,5ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:   24,1ºC
T. Mínima:     7,5ºC
Precipitació:  0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:    22,4ºC
T. Mínima:      6,9ºC
Precipitació:   0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     27,8ºC
T. Mínima:       8,0ºC
Precipitació:    0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:      23,7ºC
T. Mínima:        9,3ºC
Precipitació:     0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:      25,4ºC
T. Mínima:        4,2ºC
Precipitació:     0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): (dades de pluja provisionals)

T. Màxima:    23,5ºC
T. Mínima:     7,0ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenomens observats: rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada