diumenge, 19 de juny del 2016

Fotografies de la setmana (13 al 19 de juny de 2016)

Dilluns 13 de juny:  la setmana començava amb temps tranquil tot i algunes bandes de núvols alts i mitjos que circulaven de nord a sud, sense conseqüències. Imatge a mitja tarda a Calaf:

Dimarts 14 de juny:  el temps d'aquell dia va ser molt estable amb domini del sol i bona visibilitat. Imatge des de Calaf mirant a Aleny a la tarda:

Dimecres 15 de juny:  l'apropament d'una bossa d'aire fred en alçada va portar un ràpid augment de la inestabilitat amb xàfecs i tempestes a la tarda que van deixar més de 20 mm. Imatge al final de la tarda a Calaf:

Dijous 16 de juny:  després de les pluges del dia anterior, l'entrada del mestral va provocar cels serens i amb molt bona visibilitat. Imatge a primera hora de la tarda des de Conill mirant cap al nord:

Divendres 17 de juny:  el dia es va caracteritzar pels intervals de núvols però sense arribar a ploure, amb vent de mestral moderat i molt bona visibilitat. Imatge a mitja tarda a Calaf:

Dissabte 18 de juny:  de nou la inestabilitat va tornar a augmentar i a la tarda es van produir ruixats i tronades al nord del país, en canvi a la nostra zona pràcticament no va ploure. Imatge a la tarda als plans de Conill mirant cap al nord-oest:

Diumenge 19 de juny:  el dia ha començat amb cel serè, un lleuger vent de mestral i molt bona visibilitat:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada