dilluns, 6 de juny del 2016

Dades 6 de juny de 2016

La setmana ha començat amb un temps tranquil i sense núvols, però a poc a poc han anat apareixent núvols per ponent que a mig matí ja han deixat el cel mig tapat. A partir de migdia i durant la tarda s'han format tempestes al Pirineu i a l'extrem sud, localment han descarregat amb força i s'han anat estenent cap a d'altres indrets ja molt més desfetes. Les dues o tres properes hores encara podrien caure alguns ruixats locals, però la tendència és a que es vagin aturant les precipitacions i a trencar-se els núvols. La propera matinada serà tant o més càlida que l'anterior i de cara a demà tindrem de nou un dia variable, amb més sol al matí i nuvolades de tarda que deixaran alguns xàfecs, amb temperatures semblants. A destacar la pujada de temperatures entre dimecres i divendres, amb valors que superaran els 30ºC  a molts punts de l'interior.

Les màximes d'avui han estat més altes que ahir,amb valors entre els 26 i 29ºC i mínimes entre els 10 i 13ºC. La humitat ha estat moderada, la visibilitat bona i el vent ha bufat fluix i de direcció variable.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  27,2ºC
T. Mínima:   11,7ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   28,0ºC
T. Mínima:    12,8ºC
Precipitació:  0,1 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:     28,8ºC
T. Mínima:      10,5ºC
Precipitació:   0,0 mm

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:    26,6ºC
T. Mínima:     11,5ºC
Precipitació:   0.1 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     29,1ºC
T. Mínima:      10,8ºC
Precipitació:    0.0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:      28,6ºC
T. Mínima:       12,6ºC
Precipitació:     0,0 mm

Torà (Segarra) 

Sense dades

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:    27,6ºC
T. Mínima:     12,9ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenomens observats: rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada