diumenge, 12 de juny del 2016

Dades 12 de juny de 2016

El dia ha començat amb cel força tapat de núvols alts i mitjos, però a partir de mig matí els núvols s'han aprimat i s'han obert algunes clarianes, que han anat a més a la tarda. Ens afecta un front molt feble i que no ens portarà precipitacions. La propera nit continuaran els intervals de núvols, el vent de mestral girarà a llevant fluix i la temperatura mínima pujarà lleugerament. La setmana començarà amb alguns núvols prims no massa importants, vent que tornarà a reforçar-se de mestral i amb temperatura lleugerament més alta durant el dia. Dimarts tindrem un temps similar, i a partir de dimecres s'anirà formant un embossament d'aire fred en alçada damunt la península, fet que podria comportar un important augment de la inestabilitat per la segona part de la setmana i una baixada sensible de les temperatures.

Les màximes d'avui han anat entre els 25 i 30ºC, mentre que les mínimes s'han mogut entre els 13 i 15ºC,amb baixa humitat, bona visibilitat i vent fluix amb cops moderats de mestral.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  26,9ºC
T. Mínima:   13,3ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   25,7ºC
T. Mínima:   12,9ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:     26,6ºC
T. Mínima:     13,4ºC
Precipitació:   0,0 mm

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:    24,6ºC
T. Mínima:     12,9ºC
Precipitació:   0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     29,8ºC
T. Mínima:      13,7ºC
Precipitació:    0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:      27,3ºC
T. Mínima:       14,5ºC
Precipitació:     0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:      28,6ºC
T. Mínima:       13,6ºC
Precipitació:     0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:    26,0ºC
T. Mínima:     13,2ºC
Precipitació:   0,0 mm
Fenomens observats: rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada