dilluns, 13 de juny del 2016

Dades 13 de juny de 2016

La setmana ha començat amb intervals de núvols, majoritàriament alts i mitjos tot i que a primera hora s'observaven núvols baixos i fins i tot alguna boira. Nos'han produït precipitacions tret d'algun ruixat molt aïllat al Pirineu oriental a la tarda. Aquesta propera nit continuarem amb intervals de núvols i temperatures que seran força suaus, amb vent de mestral que afluixarà per tornar a agafar força demà a primera hora del matí. Demà seguirà bufant el vent, amb intervals de núvols i temperatures que en conjunt baixaran de dia tot i que de forma lleugera. Dimecres i dijous la inestabilitat augmenta i són possibles ruixats sobretot de tarda a punts de l'interior i zones de muntanya, mentre que entre divendres i dissabte la inestabilitat augmenta i les tempestes serien més generals i importants, amb clara baixada de temperatures.

Les màximes del dia s'han mogut entre els 26 i 31ºC, i les mínimes entre els 11 i 16ºC,amb baixa humitat, bona visibilitat i vent amb cops moderats de mestral, més importants a la tarda.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  28,2ºC
T. Mínima:   12,8ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   27,8ºC
T. Mínima:    12,3ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:   28,8ºC
T. Mínima:    11,4ºC
Precipitació:  0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:    26,4ºC
T. Mínima:     15,9ºC
Precipitació:   0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     31,4ºC
T. Mínima:      14,7ºC
Precipitació:    0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:      28,2ºC
T. Mínima:       12,8ºC
Precipitació:     0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:      30,4ºC
T. Mínima:       13,0ºC
Precipitació:     0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:    27,3ºC
T. Mínima:     14,8ºC
Precipitació:   0,0 mm
Fenomens observats: rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada