dijous, 2 de juny del 2016

Dades 2 de juny de 2016

El matí ha començat amb molta humitat, mala visibilitat i alguns bancs de boira. Un cop aquesta boira s'ha desfet el cel ha quedat serè tot el dia, tant sols s'han pogut veure alguns núvols a la tarda molt poc importants. La propera nit el cel continuarà serè i localment es podria tornar a formar alguna boira, sobretot cap a l'est. Demà aniran apareixent núvols per ponent i a la tarda hi podria haver algun xàfec al Pirineu, amb temperatures tant altes com les d'avui o fins i tot una mica més. Dissabte ens arriba el front fred i a la tarda sobretot les tempestes podrien caure a força indrets, localment intenses i amb calamarsa però com sempre passa en aquests casos, amb molta irregularitat. Les temperatures dissabte baixarien molt lleugerament. Diumenge el temps seria en general més estable tot i alguns ruixats de tarda residuals, i la temperatura començaria a pujar. I de moment es confirma una entrada d'aire càlid a principis de la propera setmana que ens portaria ambient ja propi del'estiu.

Les màximes d'avui han anat entre els 23 i 26ºC, mentre que les mínimes s'han mogut entre els 6 i 10ºC, amb humitat moderada, bona visibilitat tret de primera hora i vent fluix de direcció variable.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  23,4ºC
T. Mínima:     8,1ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   23,9C
T. Mínima:     8,6ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:     24,4ºC
T. Mínima:       8,9ºC
Precipitació:    0,0 mm

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:    22,7ºC
T. Mínima:      7,8ºC
Precipitació:   0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     26,4ºC
T. Mínima:       8,2ºC
Precipitació:    0.0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:      23,9ºC
T. Mínima:        8,1ºC
Precipitació:     0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:      25,5ºC
T. Mínima:        6,5ºC
Precipitació:     0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:    23,1ºC
T. Mínima:     9,5ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenomens observats: boira i rosada de matinada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada