dissabte, 11 de juny del 2016

Dades 11 de juny de 2016

El dia ha començat amb força núvols i amb alguns xàfecs que han caigut de forma dispersa, molt irregulars i en general poc importants, però que de forma puntual han estat moderats i amb tempesta. El cel ha continuat tapat bona part del matí ja sense pluja, i a la tarda s'han obert força clarianes, a la vegada que s'han format alguns ruixats al Pirineu. La propera nit tindrem núvols i clarianes i temperatures una mica més baixes que la nit passada, mentre que demà dominarà més el sol amb temperatures que pujaran lleugerament, tot i alguns núvols, i amb vent que bufarà de mestral amb algun cop moderat. A partir de dilluns el temps serà més estable i la temperatura tendeix a pujar, amb la possibilitat de que la inestabilitat augmenti a partir de mitjans de la propera setmana.

Les màximes avui han baixat,amb valors entre els 24 i 28ºC, mentre que les mínimes s'han mogut entre els 13 i 16ºC, amb humitat moderada, bona visibilitat i vent fluix de direcció variable.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  25,9ºC
T. Mínima:   13,6ºC
Precipitació:  0,2 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   24,2ºC
T. Mínima:   13,0ºC
Precipitació:  2,3 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:     25,9ºC
T. Mínima:     13,3ºC
Precipitació:   9,0 mm

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:    24,1ºC
T. Mínima:     13,1ºC
Precipitació:   1,7 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     26,1ºC
T. Mínima:      14,8ºC
Precipitació:    4,3 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:      25,9ºC
T. Mínima:       14,2ºC
Precipitació:     2,8 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:      27,5ºC
T. Mínima:       14,8ºC
Precipitació:     0,6 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:    25,3ºC
T. Mínima:     14,1ºC
Precipitació:   0,9 mm
Fenomens observats: pluja, trons

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada