dimarts, 7 de juny del 2016

Dades 7 de juny de 2016

El dia ha estat més estable que ahir,amb cels serens a primera hora i creixement de nuvolades sobretot al migdia i a la tarda, i que no han deixat precipitació tret del Pirineu oriental on han caigut alguns ruixats molt més febles i aïllats que en dies enrere. De cara a la propera nit el cel quedarà serè, i demà tindrem un temps semblant al d'avui, amb sol al matí de forma general i algunes nuvolades a la tarda sobretot en zones de muntanya i que no deixaran precipitacions. Les màximes de demà seran com les d'avui o fins i tot una mica més altes, amb més valors que superaran els 30ºC, Dijous tindrem un dia plenament estable, amb domini del sol i quatre núvols decoratius, amb una mica més de calor. Divendres continuaria la calor però amb alguna tempesta a la tarda, i possiblement dissabte la inestabilitat augmenti amb temperatures que començaran a baixar.

Les màximes d'avui han anat entre els 27 i 32ºC, mentre que les mínimes s'han mogut entre els 9 i 15ºC, amb una certa inversió tèrmica. La humitat ha estat baixa, la visibilitat bona sobretot a primera hora, i el vent ha bufat fluix i de direcció variable.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  29,1ºC
T. Mínima:   11,6ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   29,3ºC
T. Mínima:    12,5ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:     29,8ºC
T. Mínima:       9,4ºC
Precipitació:   0,0 mm

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:    27,6ºC
T. Mínima:     13,5ºC
Precipitació:   0.0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     30,6ºC
T. Mínima:      10,9ºC
Precipitació:    0.0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:      30,5ºC
T. Mínima:       13,3ºC
Precipitació:     0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:      32,0ºC
T. Mínima:       10,0ºC
Precipitació:     0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:    28,8ºC
T. Mínima:     14,5ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenomens observats: ---

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada