dimecres, 8 de juny del 2016

Dades 8 de juny de 2016

El dia ha estat molt tranquil, amb un matí i migdia ben assolellats i una tarda en que han crescut algunes nuvolades al Prepirineu que de forma molt puntual han deixat alguna tronada feble, amb més intervals de núvols a la resta de la meitat nord. La propera nit es desfaran les nuvolades i demà tornarem a encetar el dia amb estabilitat i domini del sol. Demà les màximes tocaran sostre i superaran els 30ºC a tot l'interior, arribant als 35 als punts típics més càlids i amb algunes nuvolades de tarda. Divendres s'acostarà un front que deixarà alguns ruixats a ponent i Pirineu occidental, i amb temperatures màximes lleugerament més baixes, mentre que de cara a dissabte ens arribarà una línia d'inestabilitat que provocarà tempestes a la tarda irregulars, però localment fortes i amb calamarsa. Diumenge el temps seria més tranquil però amb temperatures clarament més baixes.

Les màximes d'avui s'han enfilat fins a valors d'entre 30 i 33ºC, mentre que les mínimes s'han mogut entre els 12 i 14ºC, amb humitat baixa, bona visibilitat i vent fluix en règim de marinades.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  30,5ºC
T. Mínima:   12,7ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   30,6ºC
T. Mínima:    14,4ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:     31,6ºC
T. Mínima:      12,6ºC
Precipitació:   0,0 mm

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:    29,7ºC
T. Mínima:     12,6ºC
Precipitació:   0.0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     31,2ºC
T. Mínima:      11,8ºC
Precipitació:    0.0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:      31,3ºC
T. Mínima:       13,9ºC
Precipitació:     0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:      32,8ºC
T. Mínima:       11,9ºC
Precipitació:     0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:    30,1ºC
T. Mínima:     14,1ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenomens observats: rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada