diumenge, 5 de juny del 2016

Dades 5 de juny de 2016

El dia ha començat amb cel ben serè arreu o amb algunes boires molt locals. A partir de mig matí han començat a créixer núvols que en general no han estat importants, però que al Pirineu oriental han donat algunes tempestes locals a la tarda. La propera nit tindrem intervals de núvols prims que no deixaran baixar massa la temperatura, mentre que demà tindrem un dia variable, amb alguns ruixats i tronades a la tarda a zones de muntanya, més difícilment a la resta, i amb màximes semblants o bé una mica més altes. En dies posteriors continuarà la tendència a anar pujant la temperatura de manera suau però constant, i amb temps en general tranquil però amb alguna tronada de tarda al Pirineu.

Les màximes d'avu,i han anat entre els 24 i 28ºC, mentre que les mínimes s'han mogut entre els 7 i 13ºC, amb una certa inversió tèrmica. La humitat ha estat moderada, la visibilitat bona i el vent ha bufat fluix de mestral.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  25,7ºC
T. Mínima:    9,5ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   25,8ºC
T. Mínima:    10,2ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:     26,0ºC
T. Mínima:      9,0ºC
Precipitació:   0,0 mm

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:    23,8ºC
T. Mínima:     11,3ºC
Precipitació:   0.1 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     27,7ºC
T. Mínima:       9,9ºC
Precipitació:    0.0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:      26,5ºC
T. Mínima:       10,8ºC
Precipitació:     0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:      28,2ºC
T. Mínima:        7,6ºC
Precipitació:     0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:    25,4ºC
T. Mínima:     12,8ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenomens observats: rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada