divendres, 3 de juny del 2016

Dades 3 de juny de 2016

El dia ha començat amb cel serè,i fins a mig matí hem continuat amb aquesta dinàmica. A partir de mig matí migdia, i especialment a la tarda, han anat creuant bandes de núvols alts de sud-oest a nord-est, independentment de les nuvolades que s'han format al Pirineu i que han deixat algunes tempestes. La propera nit seguirem amb intervals de núvols i ambient molt suau, i demà la inestabilitat tendeix a augmentar. A partir de mig matí ja començaran a caure ruixats a ponent, i serà sobretot a partir de migdia i la tarda que les precipitacions podrien caure a qualsevol lloc, normalment en forma de tempesta i localment amb intensitat i acompanyades de calamarsa, per bé que amb molta irregularitat. Demà les màximes seran semblants o una mica més baixes. Diumenge tindrem un dia més estable, tot i que s'esperen alguns ruixats residuals, i amb temperatura que començarà a pujar. Entre principis i mitjans de la propera setmana dominarà el temps ben estable i amb temperatures que assoliran valors propis de l'estiu.

Les màximes d'avui han anat entre els 26 i 29ºC, mentre que les mínimes s'han mogut entre els 8 i 11ºC,amb humitat moderada, bona visibilitat i vent fluix en règim de marinades.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  26,5ºC
T. Mínima:     9,4ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   26,6ºC
T. Mínima:    10,1ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:     27,8ºC
T. Mínima:       8,5ºC
Precipitació:    0,0 mm

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:    25,9ºC
T. Mínima:      9,2ºC
Precipitació:   0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     28,3ºC
T. Mínima:       8,6ºC
Precipitació:    0.0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:      27,6ºC
T. Mínima:       10,7ºC
Precipitació:     0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:      29.0ºC
T. Mínima:        8,3ºC
Precipitació:     0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:    26,2ºC
T. Mínima:     10,8ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenomens observats: rosada de matinada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada