dilluns, 27 de juny del 2016

Dades 27 de juny de 2016

El dia ha estat totalment estable, amb alguns bancs de núvols baixos a l'est del país a primera hora i que s'han desfet molt ràpidament, i cel ben serè a la resta durant tot el dia. Seguim sota el domini d'un anticicló i això garanteix temps estable. La propera nit tornarà a ser tranquil·la amb temperatures mínimes una mica més altes i demà hi haurà sol sobretot al matí, mentre que a la tarda podrien créixer algunes nuvolades i deixar alguna gota. Dimecres la inestabilitat augmenta una mica més i tindrem intervals de núvols ja des de primera hora,i no es descarten ruixats i alguna tronada a interior i Pirineu, sembla que no massa importants i amb temperatures que seguiran pujant. En dies posteriors i ja fins finals de setmana, sembla que tornaria el temps estable amb calor de ple estiu, tot i que sense excessos.
 
Les màximes d'avui han pujat i s'han mogut entre els 27 i 31ºC, mentre que les mínimes han baixat una mica i han anat entre els 11 i 17ºC, amb vent fluix de mestral, baixa humitat i bona visibilitat.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  28,6ºC
T. Mínima:   12,3ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   27,7ºC
T. Mínima:    12,5ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:   28,7ºC
T. Mínima:    12,8ºC
Precipitació:  0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:    27,5ºC
T. Mínima:     11,7ºC
Precipitació:   0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     30,5ºC
T. Mínima:      17,2ºC
Precipitació:    0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:      29,0ºC
T. Mínima:       13,3ºC
Precipitació:     0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:      29,5ºC
T. Mínima:       12,5ºC
Precipitació:     0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:    27,9ºC
T. Mínima:     12,0ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenomens observats: rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada