dimarts, 28 de juny del 2016

Dades 28 de juny de 2016

El dia ha estat molt tranquil de nou, amb cel ben serè fins a primera hora de la tarda, i a partir de llavors han anat entrant bandes de núvols alts des del sud que han acabat mig tapant el cel, apart de les nuvolades que s'han format al Pirineu per la calor i que no han donat precipitacions. La propera nit tindrem força núvols degut a una feble pertorbació que avança des del sud i això portarà mínimes més altes, i fins i tot amb alguns febles ruixats o tronades acompanyat de fang. Demà tindrem núvols i clarianes i les màximes podrien baixar de forma lleugera. La resta de dies de la setmana sembla que predominarà el temps tranquil,amb sol, algunes nuvolades al Pirineu i temperatures càlides, típiques de l'època.

Les màximes avui han pujat, amb valors entre els 29 i 34ºC, mentre que les mínimes han anat entre els 12 i 15ºC.La humitat ha estat baixa,la visibilitat bona i el vent ha bufat fluix de mestral al matí, mentre que a la tarda ha bufat de marinada amb cops moderats.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  31,5ºC
T. Mínima:   13,1ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   32,3ºC
T. Mínima:    14,6ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:   33,2ºC
T. Mínima:    12,9ºC
Precipitació:  0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:    29,4ºC
T. Mínima:     14,2ºC
Precipitació:   0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     31,3ºC
T. Mínima:      12,9ºC
Precipitació:    0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:      31,6ºC
T. Mínima:       14,6ºC
Precipitació:     0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:      33,7ºC
T. Mínima:       12,6ºC
Precipitació:     0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:    30,5ºC
T. Mínima:     14,6ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenomens observats: rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada