dimarts, 21 de juny del 2016

Dades 21 de juny de 2016

L'estiu ha començat amb temps molt estable i domini del sol arreu i durant tot el dia. Ara per ara estem sota la influència d'un anticicló situat a l'Atlàntic que ens envia una falca i ens proporciona temps clarament estiuenc. De moment no es preveuen canvis, i la propera nit seguirà el cel serè amb mínimes una mica més altes. Ja de cara a demà el sol dominarà a tot el país de forma plena i les màximes durant el dia pujaran una mica més, amb valors que puntualment s'aproparan als 35ºC als punts més càlids. Dijous tot continua igual i la calor encara s'intensifica una mica més, a l'igual que divendres, quan arribarem al màxim de temperatures. De cara al cap de setmana es preveuen algunes tronades al Pirineu i un progressiu descens de la temperatura que tindria continuitat a principis de la propera setmana.

Les màximes d'avui han pujat de forma clara i s'han situat entre els 30 i 34ºC, mentre que les mínimes,que també han pujat, s'han mogut entre els 10 i 15ºC,amb baixa humitat, bona visibilitat i vent fluix i de direcció variable.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  31,5ºC
T. Mínima:   11,8ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   31,1ºC
T. Mínima:    12,6ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:   33,0ºC
T. Mínima:    10,7ºC
Precipitació:  0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:    30,3ºC
T. Mínima:     13,0ºC
Precipitació:   0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     32,0ºC
T. Mínima:      10,5ºC
Precipitació:    0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:      32,0ºC
T. Mínima:       13,6ºC
Precipitació:     0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:      33,9ºC
T. Mínima:       10,5ºC
Precipitació:     0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): (dades de pluja provisionals)

T. Màxima:    31,1ºC
T. Mínima:     14.8ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenomens observats: ---

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada