dimecres, 1 de juny del 2016

Dades 1 de juny de 2016

El temps ha estat més estable que en dies enrere i ha dominat el sol a tot el país al matí, mentre que a la tarda les restes d'inestabilitat dels darrers dies s'han manifestat en forma de nuvolades i alguna tempesta al nord-est del país, mentre que a la resta ha dominat el sol. La propera nit tindrem cel serè arreu i la temperatura mínima serà una mica més alta, mentre que demà el dia serà estable i amb màximes que pujaran una mica més. Divendres encara dominarà el temps tranquil però amb més núvols a la tarda i amb calor que es farà més intensa, mentre que dissabte ens arriba un front fred no massa actiu però que podrà provocar algunes tempestes a la tarda i vespre. Diumenge sembla que tornaria a estabilitzar-se el temps, i amb ambient més càlid sobretot a principis de la propera setmana, quan podríem tenir temperatures pròpies de l'estiu.

Les màximes d'avui han estat una mica més altes, amb valors entre els 21 i  26ºC, i mínimes entre els 5 i 10ºC. La humitat ha estat baixa, la visibilitat bona i el vent ha bufat fluix de mestral.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  21,8ºC
T. Mínima:    7,2ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   22,2C
T. Mínima:     6,0ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:     22,6ºC
T. Mínima:       6,6ºC
Precipitació:    0,0 mm

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:    21,3ºC
T. Mínima:      7,3ºC
Precipitació:   0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     26,4ºC
T. Mínima:       8,2ºC
Precipitació:    0.0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:      22,7ºC
T. Mínima:        9,5ºC
Precipitació:     0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:      24,4ºC
T. Mínima:        5,0ºC
Precipitació:     0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:    22,0ºC
T. Mínima:     7,4ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenomens observats: rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada