dilluns, 20 de juny del 2016

Dades 20 de juny de 2016

La setmana ha començat amb temps tranquil tot i la presència d'intervals de núvols prims que han anat desfilant sense conseqüències sobretot entre mig matí i mitja tarda. La propera nit tindrem alguns núvols i les mínimes pujaran respecte a les d'avui, quedant en molts casos ja per damunt dels 10ºC. Demà tindrem sol amb alguns núvols prims i de nou les màximes pujaran, situant-se totes entre els 26 i 31ºC a la nostra zona, amb vent fluix en règim de marinades i bona visibilitat,tot i que lleugerament pitjor que en dies enrere. En dies posteriors seguirà el temps molt tranquil i la calor s'intensificarà més, arribant al màxim entre dijous i divendres. El cap de setmana la calor afluixaria una mica i podrien créixer nuvolades de tarda amb tronades a zones de muntanya.

Les màximes d'avui han anat entre els 25 i 29ºC, mentre que les mínimes s'han situat entre els 5 i 10ºC, amb baixa humitat, vent fluix de mestral i bona visibilitat.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  25,3ºC
T. Mínima:    7,3ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   25,1ºC
T. Mínima:     8,5ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:   26,8ºC
T. Mínima:     6,4ºC
Precipitació:  0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:    25,5ºC
T. Mínima:      9,0ºC
Precipitació:   0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     28,5ºC
T. Mínima:       8,7ºC
Precipitació:    0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:      26,3ºC
T. Mínima:        9,1ºC
Precipitació:     0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:      27,1ºC
T. Mínima:        5,6ºC
Precipitació:     0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): (dades de pluja provisionals)

T. Màxima:    25,4ºC
T. Mínima:     9,6ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenomens observats: rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada