dissabte, 4 de juny del 2016

Dades 4 de juny de 2016

La jornada d'avui s'ha caracteritzat pel temps inestable, els cels tapats i els ruixats i les tempestes sobretot durant la tarda, que no han caigut a tot arreu però que de forma puntual on han caigut ho han fet amb força, i sempre molt irregulars. Les properes hores encara podria caure algun ruixat, si bé les precipitacions tendeixen a anar de baixa, i la propera nit ja s'aturaran, amb intervals de núvols i temperatures molt suaus, mentre que de cara a demà hi haurà núvols i clarianes, amb algun ruixat molt més aïllat que avui i temperatures semblants a avui o una mica més altes. La propera setmana començarà amb temps en general tranquil i amb temperatures que dia a dia aniran pujant, amb ambient calorós de ple estiu per mitjans de setmana.

Les màximes del dia han baixat fins a valors entre 22 i 27ºC, mentre que les mínimes han anat entre els 9 i 13ºC, La humitat ha estat moderada, el vent fluix de sud-est i la visibilitat bona.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  23,7ºC
T. Mínima:    10,7ºC
Precipitació:  0,2 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   25,2ºC
T. Mínima:    12,7ºC
Precipitació:  0,4 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:     23,6ºC
T. Mínima:      10,7ºC
Precipitació:    7,4 mm

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:    21,6ºC
T. Mínima:     12,1ºC
Precipitació:   1,6 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     27,0ºC
T. Mínima:       8,9ºC
Precipitació:    0.1 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:      24,2ºC
T. Mínima:       12,9ºC
Precipitació:     1,2 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:      26,1ºC
T. Mínima:       10,1ºC
Precipitació:     1,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:    23,4ºC
T. Mínima:     12,8ºC
Precipitació:  inapreciable
Fenomens observats: pluja feble

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada