diumenge, 10 d’abril del 2016

Fotografies de la setmana (4 al 10 d'abril de 2016)

Dilluns 4 d'abril:  la setmana començava amb temps inestable provocat per una pertorbació activa que ens va portar pluja a la nit. Imatge a mitja tarda a Calaf:

Dimarts 5 d'abril:  el dia es va caracteritzar pels cels tapats i les pluges generals al matí i més disperses a la tarda. Imatge a primera hora de la tarda amb cel tapat, pluja feble i mala visibilitat:

Dimecres 6 d'abril:  ràpida estabilització del temps,amb boires al matí i cels serens a la tarda:

Dijous 7 d'abril:  va continuar el temps plenament estable,amb sol i algunes boires matinals en zones arrecerades del vent, com ara la conca de Tremp vista des del coll de Comiols:

Divendres 8 d'abril:  el matí va ser tranquil,amb sol i algunes boires, mentre que a la tarda es van formar nuvolades amb ruixats al nord-est del país. Imatge a la tarda a Calaf:

Dissabte 9 d'abril:  el dia es va caracteritzar pel domini del sol amb molt bona visibilitat provocada pel vent de mestral que bufava moderat. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:

Diumenge 10 d'abril:  el dia s'està caracteritzant pel cel poc ennuvolat, amb bona visibilitat i amb vent del sud moderat. Imatge a la tarda a Calaf:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada