diumenge, 24 d’abril del 2016

Fotografies de la setmana (18 al 24 d'abril de 2016)

Dilluns 18 d'abril:  la setmana començava amb temps molt tranquil i domini del sol amb alguns núvols poc importants. Imatge a mitja tarda a Calaf:

Dimarts 19 d'abril:  el dia va ser relativament tranquil, tot i la presència de bandes de núvols prims poc importants. Imatge a mitja tarda a Castellfollit de Riubregós:

Dimecres 20 d'abril:  la proximitat d'una pertorbació a l'oest va comportar cels tapats, sobretot a la tarda i amb pluges febles en forma de fang. Imatge a mitja tarda a Castellfollit de Riubregós:

Dijous 21 d'abril:  el matí es va caracteritzar pels cels tapats i la pluja general, mentre que a la tarda es van obrir clarianes i es van formar algunes tempestes irregulars. Imatge a mitja tarda a Calaf:

Divendres 22 d'abril:  el dia va ser més tranquil tot i que a primera hora del dia van predominar les boires, i durant el dia el cel es va mantenir ennuvolat. Imatge a primera hora de dia a Calaf:

Dissabte 23 d'abril:  el temps va ser força inestable a la tarda al nord del país per l'arribada d'una bossa freda que va deixar tempestes irregulars. Imatge a mitja tarda als plans de Conill:

Diumenge 24 d'abril:  el dia ha començat amb cel bàsicament serè i amb molt bona visibilitat provocada pel vent de mestral:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada