divendres, 15 d’abril del 2016

Dades 15 d'abril de 2016

Avui hem tingut una jornada caracteritzada un dia més pel temps estable i, per tant, pel domini del sol amb algunes bandes de núvols prims poc importants que de tant en tant han entelat una mica el cel. Aquesta propera nit tornarem a tenir temperatures més aviat suaus sobretot en llocs elevats i el cel serà clar. Demà a la tarda ens arriba un front fred que provocarà un augment dels núvols i ruixats i algunes tempestes al Pirineu occidental, més difícilment a la resta malgrat que no es descarta algun xàfec a ponent. Les temperatures de demà seran un dia més ben suaus. Diumenge ja haurà passat el front, el vent girarà a mestral i les temperatures seran més baixes, però no s'espera cap gran refrescada, i amb ruixats de tarda al nord del país. A partir de dilluns i fins ben bé dimecres ens entra una nova massa d'aire càlid que farà pujar clarament de nou les temperatures arreu i amb molts valors propers als 25ºC. Ara com ara sense canvis de temps importants pels propers dies.

Les màximes d'avui s'han enfilat fins a valors entre els 20 i 24ºC,mentre que les mínimes han anat entre els 2 i 11ºC amb una forta inversió tèrmica, amb baixa humitat, bona visibilitat i vent fluix variable girant a sud moderat a la tarda,

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  22,0ºC
T. Mínima:    7,5ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   21,8ºC
T. Mínima:     6,7ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:     22,8ºC
T. Mínima:       4,0ºC
Precipitació:    0,0 mm

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     20,1ºC
T. Mínima:      11,0ºC
Precipitació:    0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     24,1ºC
T. Mínima:       3,7ºC
Precipitació:    0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:     23,0ºC
T. Mínima:       7,3ºC
Precipitació:    0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:      23,1ºC
T. Mínima:        2,6ºC
Precipitació:     0.0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:    21,8ºC
T. Mínima:     10,4ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenomens observats: rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada