divendres, 8 d’abril del 2016

Dades 8 d'abril de 2016

La jornada ha començat amb cels tapats a l'est i nord del país i amb algunes precipitacions, que localment han estat moderades i que han caigut en forma de neu al Pirineu a cotes força baixes, mentre que a ponent el cel s'ha mantingut serè tota la jornada. A partir de migdia han crescut nuvolades al nord-est del país que han donat nous ruixats i tempestes a les mateixes zones del matí. La propera nit tornarà a ser freda i demà tindrem un dia amb domini del sol però amb vent a estones moderat de mestral, que tornarà a provocar bona visibilitat i amb temperatures que seran una mica més altes de dia. Diumenge tindrem intervals de núvols per l'arribada d'un front no massa actiu que dilluns ens podria deixar ruixats que sembla que serien febles, Més enllà sembla que el temps seria bàsicament estable i amb temperatures suaus.

Les màximes d'avui han anat entre els 12 i 17ºC, mentre que les mínimes s'han mogut entre els 0 i 5ºC, amb baixa humitat, molt bona visibilitat i vent moderat de mestral.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  13,3ºC
T. Mínima:    1,2ºC
Precipitació: 0,2 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   11,7ºC
T. Mínima:     0,9ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:     14,0ºC
T. Mínima:       1,9ºC
Precipitació:    0,0 mm

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     11,7ºC
T. Mínima:       0,4ºC
Precipitació:    0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     16,7ºC
T. Mínima:       5,4ºC
Precipitació:    0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:     14,2ºC
T. Mínima:       2,6ºC
Precipitació:    0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:      14,5ºC
T. Mínima:        2,7ºC
Precipitació:     0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:    13,4ºC
T. Mínima:      1,3ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenomens observats: rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada