dimecres, 27 d’abril del 2016

Dades 27 d'abril de 2016

El dia ha estat dominat pels núvols baixos i algunes boires en zones elevades, al matí amb clarianes excepte a l'est on s'ha mantingut tapat, mentre que a la tarda els núvols han estat més extensos arreu i han tapat del tot l'altiplà. La pertorbació que ens ha d'afectar a partir de la propera nit provocarà pluges en un primer moment a l'extrem oest, mentre que durant el matí les precipitacions s'aniran estenent de ponent a llevant, amb quantitats entre febles i moderades i que en molts llocs sumaran entre 10 i 20 litres, sempre més abundants a l'oest i sobretot fins a primera hora de la tarda, amb vent de l'est i temperatura força més baixa. Divendres el temps serà insegur, amb núvols i clarianes i algun ruixat de tarda, mentre que dissabte tindrem xàfecs i tempestes al nord del país, amb una nova posterior baixada de temperatures.

Les màximes d'avui han anat entre els 14 i 18ºC, mentre que les mínimes han anat entre els 3 i 9ºC, amb humitat elevada, mala visibilitat i vent fluix amb algun cop moderat de SE.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  14,9ºC
T. Mínima:    4,8ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   14,9ºC
T. Mínima:     4,7ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:     15,6ºC
T. Mínima:       7,2ºC
Precipitació:    0,0 mm

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     13,9ºC
T. Mínima:       3,9ºC
Precipitació:    0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     17,8ºC
T. Mínima:       8,9ºC
Precipitació:    0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:      17,9ºC
T. Mínima:        4,6ºC
Precipitació:     0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:      17,7ºC
T. Mínima:        2,9ºC
Precipitació:     0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:    14,7ºC
T. Mínima:      6,9ºC
Precipitació:   0,0 mm
Fenomens observats: rosada, boirina

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada