dilluns, 18 d’abril del 2016

Dades 18 d'abril de 2016

El dia ha estat molt tranquil des d'un punt de vista meteorològic, amb cels clars i tant sols alguns núvols baixos prop del litoral al matí, i núvols prims a la resta. Ara com ara la situació segueix bastant semblant a la dels dies anteriors, amb una depressió estancada davant les costes portugueses i que afecta a la part oest de la península, mentre que a la part est quedem sota la influència d'una massa d'aire més seca i càlida. Demà tindrem més núvols que no pas avui, molts d'ells de tipus alt i mig i amb temperatures tant màximes com mínimes més altes. Dimecres tot seguirà igual, amb intervals de núvols més abundants, temperatura molt suaus i sembla que de cara a dijous la inestabilitat serà més marcada i podríem tenir ruixats i tempestes amb temperatures que a partir de llavors aniran cap avall.

Les màximes del dia han anat entre els 17 i 22ºC,mentre que les mínimes en general s'han mogut entre els 3 i 7ºC, amb una forta inversió tèrmica de matinada. La visibilitat ha estat bona, la humitat baixa i el vent ha bufat fluix de sud-est.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  18,7ºC
T. Mínima:    6,2ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   19,0ºC
T. Mínima:     4,9ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:     19,2ºC
T. Mínima:       3,0ºC
Precipitació:    0,0 mm

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     16,9ºC
T. Mínima:       6,4ºC
Precipitació:    0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     21,8ºC
T. Mínima:       3,8ºC
Precipitació:    0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:     19,9ºC
T. Mínima:       6,8ºC
Precipitació:    0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:      20,7ºC
T. Mínima:        2,6ºC
Precipitació:     0.0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:    18,6ºC
T. Mínima:      7,0ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenomens observats: rosada a la matinada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada