diumenge, 17 d’abril del 2016

Fotografies de la setmana (11 al 17 d'abril de 2016)

Dilluns 11 d'abril:  la setmana començava amb temps molt tranquil i domini del sol amb alguns núvols poc importants. Imatge a mitja tarda a Calaf:

Dimarts 12 d'abril:  la colza ja es troba en plena florida, ajudada per les temperatures suaus i el temps agradable. Imatge a mitja tarda a Castellfollit de Riubregós:

Dimecres 13 d'abril:  de nou el temps va ser molt tranquil, amb sol i algunes bandes de núvols prims. Imatge a primera hora de la tarda a Calaf:

Dijous 14 d'abril:  un dia més, el temps va ser del tot estable, amb vent fluix, ambient suau i molt bona visibilitat . Imatge a mitja tarda a Conill:

Divendres 15 d'abril:  temps de nou ben estable, amb sol i tant sols amb algunes bandes de núvols prims. Imatge a mitja tarda:

Dissabte 16 d'abril:  dia amb un matí ben assolellat i a partir de migdia i sobretot a la tarda amb més núvols degut a l'acostament d'un front. Imatge a primera hora de la tarda als plans de Conill:

Diumenge 17 d'abril:  la jornada s'ha caracteritzat pels intervals de núvols i la bona visibilitat degut al vent de mestral que ha bufat amb cops moderats. Imatge a primera hora de la tarda a Castellfollit de Riubregós:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada