dissabte, 9 d’abril del 2016

Dades 9 d'abril de 2016

El dia ha començat amb bancs de boira a molts punts de l'interior i que ràpidament s'han anat desfent, quedant un dia clar arreu tret de la part nord del Pirineu on el vent del nord ha portat núvols i algunes nevades. La situació està dominada per una entrada de vent del nord amb temps estable, i la propera nit tornarà a ser freda, però menys que les nits passades. Demà tindrem  sol amb intervals de núvols que aniran augmentant de cara a la tarda degut a l'acostament d'un front, amb vent que girarà al sud fluix i amb temperatura més alta. La nit de diumenge a dilluns o ja dilluns a primera hora ens passarà el front amb alguns ruixats sobretot a ponent i Pirineu occidental, molt més difícils a la resta amb ràpida aclarida al matí. En dies posteriors el temps serà bàsicament tranquil amb vent fluix del sud i amb temperatures que a poc a poc aniran cap amunt.

Les màximes d'avui han anat entre els 13 i 19ºC, mentre que les mínimes s'han mogut entre els 0 i 5ºC, amb vent moderat de mestral, molt bona visibilitat i baixa humitat,

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  15,1ºC
T. Mínima:    1,1ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   16,2ºC
T. Mínima:    -0,3ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:     17,1ºC
T. Mínima:       1,6ºC
Precipitació:    0,0 mm

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     13,4ºC
T. Mínima:       0,9ºC
Precipitació:    0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     18,9ºC
T. Mínima:       5,0ºC
Precipitació:    0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:     15,8ºC
T. Mínima:       2,3ºC
Precipitació:    0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:      16,6ºC
T. Mínima:        2,1ºC
Precipitació:     0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:    14,7ºC
T. Mínima:      1,6ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenomens observats: rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada