dimarts, 19 d’abril del 2016

Dades 19 d'abril de 2016

La jornada ha començat amb cels serens i alguna boira local, però ràpidament a mig matí ja han anat apareixent bandes de núvols alts des de ponent que sobretot a la tarda han acabat per tapar del tot el cel. Aquests núvols són el preludi d'un canvi de temps que ens afectaria demà a partir de la tarda i sobretot el dijous. Demà tindrem cel tapat amb vent de llevant que bufarà amb cops moderats i amb precipitacions sobretot a partir de la tarda que anirien entrant pel sud i ponent, amb temperatures semblants a les d'avui. Dijous la inestabilitat serà més marcada i les precipitacions podrien afectar la major part del país, entre febles i moderades i localment amb alguna tempesta, i amb temperatura que baixarien una mica. Divendres i dissabte sobretot serien dois dies amb temps insegur, amb més clarianes als matins i més ruixats i tronades a les tardes.

Les màximes d'avui han anat entre els 17 i 24ºC, mentre que les mínimes han anat entre els 1 i 6ºC, i una jornada més amb forta inversió tèrmica. La humitat ha estat moderada, la visibilitat bona i el vent ha bufat fluix de l'est.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  19,9ºC
T. Mínima:    4,3ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   21,9ºC
T. Mínima:     4,7ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:     20,9ºC
T. Mínima:       3,7ºC
Precipitació:    0,0 mm

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     16,9ºC
T. Mínima:       6,4ºC
Precipitació:    0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     23,9ºC
T. Mínima:       1,8ºC
Precipitació:    0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:      20,7ºC
T. Mínima:        4,6ºC
Precipitació:     0.0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:      22,2ºC
T. Mínima:        1,5ºC
Precipitació:     0.0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:    19,6ºC
T. Mínima:      6,1ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenomens observats: rosada a la matinada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada