divendres, 29 d’abril del 2016

Dades 29 d'abril de 2016

El matí ha començat amb boires i núvols baixos provocats per la humitat molt elevada que ha deixat la pluja del dia anterior, i el matí ha continuat amb intervals de núvols sobretot baixos, més abundants a l'est del país. A la tarda han anat apareixent núvols prims pel sud que assenyalen l'arribada d'una pertorbació per demà. La propera nit el cel es taparà i per tant les mínimes seran més suaus que la nit passada, i amb algunes boires. Demà tindrem força núvols i s'esperen alguns ruixats, en general febles i que poden caure al matí o a la tarda. Demà a la nit tot això ja s'haurà allunyat i de cara a diumenge s'espera un dia de sol i amb vent que girarà a mestral i bufarà amb força. La temperatura tocarà fons la nit de diumenge a dilluns, per començar a pujar a partir de dilluns. La propera setmana vindrà caracteritzada pel temps estable i les temperatures en augment, sobretot avançada la setmana.

Les màximes d'avui han anat entre els 15 i 18ºC, mentre que les mínimes han anat entre els 3 i 7ºC, amb humitat elevada, vent fluix del sud i visibilitat en general dolenta.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  16,1ºC
T. Mínima:    3,4ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   15,9ºC
T. Mínima:     6,0ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:     17,0ºC
T. Mínima:       6,9ºC
Precipitació:    0,0 mm

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:    15,4ºC
T. Mínima:      3,8ºC
Precipitació:   0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     18,1ºC
T. Mínima:       5,6ºC
Precipitació:    0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:      17,1ºC
T. Mínima:        3,8ºC
Precipitació:     0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:      18,0ºC
T. Mínima:        5,1ºC
Precipitació:     0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:    16,2ºC
T. Mínima:      3,8ºC
Precipitació:   0,0 mm
Fenomens observats: boira de nit, boirina i rosada de matinada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada