divendres, 22 d’abril del 2016

Dades 22 d'abril de 2016

El dia s'ha caracteritzat per la boira extensa a primera hora i que s'ha desfet ràpidament, i pels núvols que han estat molt abundants durant tot el dia,fins i tot amb algun plugim feble a la tarda. Demà podríem tenir algunes boires a primera hora i durant el matí s'obriran clarianes, que seran més abundants a migdia, mentre que a la tarda es formaran nuvolades al Pirineu que aniran baixant cap al sud i de cara a la tarda ens podrien portar ruixats que serien més probables i abundants com més cap a l'est, i més difícils cap a ponent. Demà les temperatures seran semblants a les d'avui i el vent bufarà de mestral fluix.De cara a diumenge el temps serà més estable i el vent de mestral podria bufar amb cops moderats. Diumenge el cel estarà més serè i les temperatures baixaran. Sembla que de cara a la propera setmana, sobretot a principis de setmana, podríem tenir temperatures clarament més baixes de les normals.

Les màximes d'avui han anat entre els 13 i 19ºC, mentre que les mínimes han anat entre els 4 i 8ºC, amb humitat elevada, mala visibilitat i vent fluix de direcció variable.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  15,3ºC
T. Mínima:    5,2ºC
Precipitació: 0,1 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   15,8ºC
T. Mínima:     5,2ºC
Precipitació:  0,2 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:     16,8ºC
T. Mínima:       3,6ºC
Precipitació:    0,0 mm

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     13,3ºC
T. Mínima:       8,6ºC
Precipitació:    0,2 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     19,5ºC
T. Mínima:       6,9ºC
Precipitació:    0,2 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:      15,2ºC
T. Mínima:        6,8ºC
Precipitació:     0,5 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:      16,6ºC
T. Mínima:        3,7ºC
Precipitació:     0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:    14,9ºC
T. Mínima:      6,6ºC
Precipitació:   0,2 mm
Fenomens observats: boira, pluja

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada