dissabte, 2 d’abril del 2016

Dades 2 d'abril de 2016

El dia ha començat amb cel ben tapat al centre i est del país, mentre que a ponent s'ha mantingut serè durant tota la jornada. A partir de primera hora de la tarda s'ha aclarit arreu degut a que l'embossament d'aire fred en alçada que ens va afectar ahir ja s'ha retirat cap a l'est. La propera nit tornarà a augmentar la nuvolositat per ponent degut a l'arribada d'un front que ens creuarà durant el dia de demà amb cels força ennuvolats i pluja que tant sols ha de caure cap al nord-oest del país. La temperatura de demà es mantindrà semblant a la d'avui pel que fa a les màximes, mentre que les mínimes d'aquesta propera nit seran més altes. Dilluns sobretot a la tarda ens arriba una nova pertorbació que ens afectarà sobretot dilluns a la nit i dimarts amb precipitacions que serien generals i moderadament intenses. La temperatura baixarà la propera setmana.

Les temperatures màximes del dia s'han ,mogut entre els 14 i 17ºC, mentre que les mínimes han anat entre els 2 i 6ºC, amb humitat moderada, vent fluix de direcció variable i bona visibilitat sobretot a la tarda.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  14,9ºC
T. Mínima:    3,3ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   14,2ºC
T. Mínima:     3,4ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:     14,4ºC
T. Mínima:       4,1ºC
Precipitació:    0,0 mm

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     14,3ºC
T. Mínima:       2,3ºC
Precipitació:    0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     17,3ºC
T. Mínima:       5,5ºC
Precipitació:    0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:     16,1ºC
T. Mínima:       3,9ºC
Precipitació:    0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:      16,5ºC
T. Mínima:        2,6ºC
Precipitació:     0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:    14,9ºC
T. Mínima:      2,9ºC
Precipitació:  0.0 mm
Fenomens observats: rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada